درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/01 - 12:46:5 FA | AR | PS | EN
بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت            تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست            آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه            امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند             داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است            






تاریخ نشر: 1396/1/19 - 12:24:33
تعداد بازدید: 2143
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیام حمله موشکی امریکا برای چین و کوریای شمالی
 پیام حمله موشکی امریکا برای چین و کوریای شمالی

"اگرچه حمله موشکی اخیر امریکا علیه یک پایگاه هوایی نظام سوریه تنها منحصر به این کشور بود اما مطمئنا این اقدام توجه یک دشمن دیگر امریکا یعنی کوریای شمالی را به خود جلب کرده است."

به گزارش خبرگزاری انصار به نقل از ایسنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشته است: (در اولین مذاکرات میان دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا و شی جینپینگ، رییس‌جمهور چین مساله کوریای شمالی محوری‌ترین و مهمترین مساله امنیتی در میز مذاکره بود.

با این حال تصمیم ترامپ برای انجام حملات موشکی علیه سوریه تا حدی دینامیک موجود در قبال مساله پیونگ یانگ را تغییر داده و موشک‌های امریکا فراتر از تهدید به تحریم یا انزوای بیشتر، پیامی را برای کوریای شمالی داشتند.

ترامپ درباره نشستش با رهبر چین لحنی مثبت داشت و درباره این حرف زد که چطور از چین خواسته تا بر کوریای شمالی اعمال نفوذ کند و یا تهدید کرد که در صورت لزوم به تنهایی در قبال کوریای شمالی اقدام می‌کند و واشنگتن می‌تواند حتی بدون کمک چین نیز مساله کوریای شمالی را کاملا حل و فصل کند.

در عین حال پیونگ یانگ نیز پیش از دیدار اخیر ترامپ با شی جین پینگ با آزمایش یک موشک بالستیک تلاش کرد تا موضع خود را اعلام کند.

در حالیکه همه توجهات صرف حمله هوایی امریکا به سوریه شده بود انتظارها درخصوص وقوع یک رویارویی بر سر سیاست مربوط به کوریای شمالی برآورده نشده و در نشست رهبران امریکا و چین نیز تحول چشمگیری نسبت به کوریای شمالی اعلام نشد.

با این حال رهبران دو کشور متعهد شدند که همکاری نزدیک‌تری برای وادار کردن کوریای شمالی برای کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای‌اش داشته باشند؛ این البته وعده‌ای است که پیونگ یانگ تا به حال چندین بار شنیده است.

این همکاری نزدیک‌تر می‌تواند شامل اعمال شدیدتر تحریم‌های تجاری بین‌المللی علیه کوریای شمالی باشد چرا که تقریبا همه تجارت کوریای شمالی از طریق چین انجام می‌شود. همچنین این امکان وجود دارد که جلوی قابلیت کوریای شمالی برای استفاده از نظام مالی بین‌المللی گرفته شود و همچنین اعمال مجازات‌های سنگین و تحریم علیه تعامل‌کنندگان با کوریای شمالی نیز به اجرا در آید.

پکن اگرچه همواره از بابت برنامه هسته‌ای کوریای شمالی به عنوان همسایه خود نگرانی عمیق داشته اما بر رویکردی متمرکز بر مذاکرات و شراکت به جای تحریم و انزوا در قبال کوریای شمالی تاکید داشته است.

رییس‌جمهور چین با وجود آنکه از مذاکرات اخیرش با ترامپ بدون دستیابی به تعهد خاص و مهمی خارج شد اما ظاهرا در این مذاکرات توانسته به سازش کوچکی دست پیدا کند.

در این میان خبر اقدام نظامی ترامپ علیه سوریه برای پیونگ یانگ می‌تواند صدای بلندتری داشته باشد. پیونگ یانگ نیز مثل دیگر کشورهای جهان در حال سنجیدن این است که ترامپ می‌تواند چگونه رهبری باشد.

حمله موشکی اخیر امریکا به سوریه تصویر ترامپ را به عنوان رهبری متمایل به استفاده از نیروی نظامی به روشی سریع و هدفمند تقویت کرد و این دقیقا همان سناریویی است که کوریای شمالی بیشترین نگرانی را از آن دارد.

حملات موشکی امریکا به سوریه که بلافاصله بعد از پایان دیدار ترامپ با شی جینپینگ در پنج‌شنبه شب اعلام شدند به بهانه تلافی حمله شیمیایی نسبت داده شده به بشار اسد در خان شیخون صورت گرفتند.

کوریای شمالی مدت‌ها ادعا کرده که امریکا در تدارک برای یک چنین حملات هدفمند مشابهی علیه خاک خودش و یا حتی تهاجم تمام عیار علیه این کشور است اما در حقیقت کوریای شمالی با این حرفش برنامه هسته‌ای خود را به عنوان یک عامل بازدارنده لازم در مقابل تهدید نظامی امریکا توجیه کرده است.

همچنین کوریای شمالی طی هفته‌های اخیر هشدار داده که رزمایش مشترک اخیر امریکا و کوریای جنوبی که هر سال برگزار می‌شود اما امسال بزرگ‌ترین رزمایش بوده و در حال حاضر ادامه دارد سبب افزایش تنش‌ها در شبه جزیره کوریا شده است.

واشنگتن وجود هرگونه تمایلی نزد خود برای حمله به کوریای شمالی را رد کرده است.

اگر امریکا یک چنین حمله‌ای را حتی برای یک بار انجام دهد دست به یک اقدام بسیار پرریسک‌تر زده است.

کوریای شمالی برخلاف سوریه گزینه‌هایی برای تلافی کردن دارد. کوریای شمالی علاوه بر برخورداری از قابلیت‌های مربوط به موشک‌های دوربرد و همچنین افزایش قابلیت‌های هسته‌ای‌اش توپخانه و موشک‌های کوتاه بردش را برای حمله به سئول آماده کرده است. سئول پایتخت کوریای جنوبی به عنوان هم‌پیمان مهم امریکا در منطقه و شهری برخوردار از بیش از 10 میلیون جمعیت است.

حملات امریکا علیه دولت بشار اسد در سوریه که کوریای شمالی آن را هم‌پیمان خودش می‌داند توجه پیونگ یانگ را به تهدید اخیر ترامپ به منظور دست زدن به اقدام یکجانبه برای حل برنامه تسلیحاتی کوریای شمالی بیش از پیش جلب کرده است.

در عین حال پاسخ چین به حملات اخیر امریکا به سوریه آرام و ملایم بود و اگر پیونگ یانگ انتظار پشتیبانی اخلاقی پکن را داشته باشد احتمالا حمایتی دریافت نخواهد کرد.

در عین حال این حملات به چین نیز پیام می‌دهد که ترامپ آماده عمل به وعده‌اش برای اقدام یکجانبه به منظور حل مساله کوریای شمالی در صورت خودداری پکن به منظور تحت فشار قرار دادن این همسایه خود است.)

انتهای پیام

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/5990


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند

افشای تعداد نظامیان امریکایی در سوریه

انگلیس بزودی روند اسکان مجدد افغان‌ها را پایان می دهد

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم

تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان

شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.